HOME     PRODOTTI     SERVIZI     @-COMMERCE     DOVE SIAMO
Copyright RIparazione ELettroniche ROMA - RI.EL ROMA
Sede Operativa v.le Medaglie d’Oro, 83 00136 Roma (RM) ITALIA P. IVA 01600671000
Per ulteriori informazioni tel.info: 06 39737393 tecnica: 06 39739888 e-mail: info@rielroma.eu
Send mail to postmaster@rielroma.eu with questions or comments about this web site.  Last modified: sabato, 28 maggio 2016 10:16
KERKO INFORMACION
PAKETA HOME
PAKETA FAMILJA
          TRING TV KA KRIJUAR PLATFORMEN SATELITORE PER SHQIPTARET KUDO NE BOTE, NJE PLATFORMA E PASUR PER TE GJITHE FAMILJEN, ME FILMA ARTISTIKE E DOCUMENTARE, MUZIKE, LAJME DHE KURIOZITETE. PAKETAT E ABONIMIT JANE KRIJUAR NE MENYRE TE TILLE QE T’U PERGJIGJEN KERKESAVE TE NDRYSHME.           MOS HEZITONI TE KERKONI SQARIME DHE INFORMACIONE MBI TRING TV.
MANUALE
KANAL I RI GJENERALIST NE PLATFORMEN TRING: TRING INERNATIONAL 
Një kanal drejtuar Shqiptarëve kudo që janë: Evropë, Amerikë dhe Australi, Tring International transmeton programet origjinale të kësaj platforme përfshirë këtu spektakleve më të mira, filmave shqiptarë, revistat & formatet televizive më të njohura të prodhuara deri më sot nga Tring. Për informazion vizito faqen TRING INERNATIONAL